مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 شهریور 1392 ساعت 11:482013-09-22فرهنگي

مستند "بلوط" ساخته نادر افشار نادری در یاسوج نقد و بررسی شد


فیلم مستند "بلوط" ساخته هنرمند فقید مرحوم "نادر افشار نادری" در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد نقد و بررسی شد.

- به گزارش خبرنگار مهر، این برنامه با حضور عطا طاهری بویراحمدی پژوهشگر مردم شناس استان و از دوستان دکتر افشار نادری و جمعی از مستندسازان و پژوهشگران استان برگزار شد.

طاهری بویراحمدی در این مراسم با تجلیل از فیلم مستند بلوط گفت: این فیلم تاثیر بسار زیادی بر مخاطب دارد و با دیدن آن اشک در چشم بیننده جمع می شود.

وی اظهار داشت: کاش این فیلم را همه جوانان ببینند و با زندگی اجداد و گذشتگان بهتر آشنا شوند.

طاهری بر حفظ هویت بومی تاکید کرد و بیان داشت: استکبار به دنبال این است که بین نسلهای گذشته و آینده شکاف ایجاد کند تا با این کار فرهنگ بومی و ایلی را نابود کرده و فرهنگ خود را به جوامع تزریق کند.

وی با اشاره به شیوه زندگی ساده و سخت مردم در این فیلم بیان کرد: هم اکنون هم برخی از مردم در مناطقی از استان زندگی فقیرانه ای دارند که لازم است به این مناطق رسیدگی بیشتری شود.

یکی دیگر از پژوهشگران فرهنگ بومی استان نیز در این مراسم با اشاره به سابقه آشنایی خود با دکتر نادر افشار نادری گفت: دکتر افشار نادری برای تولید این فیلم و انجام پژوهش های مردم شناسی خود مدتی در روستای "بازرنگ" یاسوج میهمان خانه ما بود و از اطلاعات مر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مستند "بلوط" ساخته نادر افشار نادری در یاسوج نقد و بررسی شد

مستند "بلوط" ساخته نادر افشار نادری در یاسوج نقد و بررسی شد